Samenwerken met online Digital Brand Manager

Ben je een ICT bedrijf, online marketingbureau, webbureau, design studio of een ander soortgelijk bedrijf en wil je samenwerken met DBM? Wij zijn altijd op zoek naar betrouwbare partners om onze krachten te bundelen en onze diensten verder uit te breiden.

Als bedrijf is het belangrijk om een goed gebalanceerd team te hebben dat in staat is om verschillende projecten efficiënt en effectief af te handelen. Echter, soms kan het voorkomen dat er restcapaciteit ontstaat binnen jouw team of dat er overheadkosten zijn die niet optimaal benut worden. Digital Brand Manager biedt een oplossing voor deze uitdagingen.

Samenwerken met ons betekent profiteren van onze freelance marketing specialisten, die flexibel kunnen worden ingezet om jouw restcapaciteit te benutten. Dit optimaliseert het team en verlaagt de overheadkosten, terwijl jij hoogwaardige diensten aan je klanten blijft leveren. Het werkt ook andersom. Stel dat je als teamleider nog gaten hebt in de planning voor bepaalde specialisten, dan kunnen wij bijvoorbeeld kijken of wij deze gaten kunnen vullen met onze eigen klanten.

Ontdek hoe DBM kan helpen om het team te versterken en de capaciteit te optimaliseren door samen te werken met ervaren freelance marketing specialisten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat bieden wij:

  • Toegang tot een breed scala aan klanten in verschillende branches;
  • Mogelijkheden voor samenwerking op projectbasis of op de lange termijn;
  • Een professioneel en ervaren team om mee samen te werken;
  • Ondersteuning en training indien nodig.

Wat we zoeken:

  • Bedrijven met bewezen expertise en ervaring in online marketing, webdesign, en/of grafisch ontwerp;
  • Een toewijding aan kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid;
  • Bereidheid om nauw samen te werken en te communiceren met ons team.

Hoe kun je je aanmelden?

Als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Digital Brand Manager, vul dan het formulier in op onze website en vertel ons meer over jouw bedrijf en jouw expertise.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en verdere stappen te ondernemen.

Samen streven we naar succesvolle samenwerkingen en het bereiken van de doelen van onze klanten. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken aan mooie projecten.