Welkom bij DBM, jouw digitale merk beheerder en partner in digitale marketing ondersteuning.

De online wereld is altijd in verandering. Updates, toenemende concurrentie, AI en steeds slimmer wordende zoekmachines zorgen ervoor dat investeren in digital brand management en een digitale merkstrategie steeds belangrijker worden. Een algoritme als dat van Google verandert constant, maar het kan nog steeds niet zonder signalen als goede linkbuilding. Dat is, samen met SEO en helpful content, de fundering van de zoekmachine. De manier waarop die signalen vormgegeven moeten worden, verandert wel. De enorme toestroom aan AI-gegenereerde teksten zorgt juist voor meer vraag naar authenticiteit. Daarom is de behoefte aan digitale marketing hulp groot. Met een groot netwerk en jarenlange ervaring weten wij wat jouw website nodig heeft en kunnen we aan die behoefte voldoen. Welkom bij DBM (Digitalbrandmanager.nl), jouw digitale merk beheerder en partner in digitale marketing ondersteuning.

Onze missie

Bij DBM streven we ernaar om merken te helpen gedijen in het digitale tijdperk. Onze missie is om hoogwaardige diensten te leveren die onze klanten helpen hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep effectief te bereiken. Dit doen we door belangrijke onderdelen, welke ook terug komen in onze slogan, afgekort DBM:

  • Data: we beginnen met een grondige analyse van de (doel)groep op basis van de beschikbare data. Ook zorgen we ervoor dat alles wat gemeten kan worden in bijvoorbeeld Google analytics goed ingericht wordt en maken hiermee dan direct een rapportage op maat.  
  • Bouwen: vervolgens gaan we over tot het creëren en opbouwen van de benodigde strategieën en middelen.
  • Beheer: ten slotte zorgen we voor het nauwgezet beheren en onderhouden van de opgebouwde structuren en campagnes.
online brand manager
online brand manager

Onze diensten

Met een team van ervaren professionals waar we nauw mee samenwerken, bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder:

  • Digitaal Merkbeheer: wij helpen je bij het opbouwen, onderhouden en online laten groeien van jouw merk. Door middel van digitale merkstrategieën zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt in de digitale ruimte.
  • Digitale Marketing VA inhuren: onze deskundige Virtual Assistents staan klaar om jou te ondersteunen bij je digitale marketingtaken. Van Google Ads management en social media-beheer tot contentcreatie, wij hebben de juiste VA voor jouw project.

Onze waarden

Bij DBM geloven we in transparantie in werkwijze en kosten, samenwerking en excellentie. Onze waarden vormen de kern van alles wat we doen en we streven ernaar om deze waarden in elke interactie met onze klanten waar te maken.

online brand manager

Klantreviews

Ongewijzigd: Lees wat onze tevreden klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met DBM. Ontdek hoe we hen hebben geholpen hun doelen te bereiken en waarom ze voor ons blijven kiezen.

DBM helpt ons met het beheren van de digitale aanwezigheid van de Axivate Horeca websites

Roos – Axivate Horeca

Van concept tot ontwikkeling van ons platform geholpen door DBM

Lenn – Mannenstyle.nl

Ons team

Maak kennis met het team achter DBM. Gepassioneerde professionals staan klaar om jou te helpen je doelen te bereiken. Ontmoet het team digital brand managers en leer meer over hun achtergronden en expertise. 

Marieke

Marieke

(SEO) Tekstschijver

Rowan

Rowan

Digital Brand Manager

Tommy

Tommy

Webdeveloper

Matthijs

Matthijs

Linkbuilding specialist

Neem contact op

Heb je vragen over digitale marketing hulp of wil je meer weten over digital brand management? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.