Onze DBM diensten

Is een van de volgende vragen op jou van toepassing?

  • Ben je bezig met een nieuw product, dienst, app, website, rebranding of marketing campagne?
  • Heb je eindelijk een team van specialisten, maar ontbreekt de aansturing om projecten tot een goed eindresultaat te begeleiden?
  • Werk je met meerdere online bureaus samen voor je website, marketing en/of reclame uitingen, maar zie je door de bomen het bos niet meer?
  • Werk je met verschillende (AI) tools voor het versturen van e-mails, managen van data of bijvoorbeeld feed management?
  • Data verzamelen? We doen het allemaal, maar hoe goed is dit nu ingeregeld en voldoe je aan alle AVG-eisen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast een antwoord op een van de bovenstaande vragen, vind je hieronder een overzicht van onze eigen diensten om jouw digitale marketingbehoeften te ondersteunen en je online aanwezigheid te versterken. Laat ons je ontzorgen door het inhuren van ervaren Virtual Assistent (VA).

Onze kracht ligt niet alleen in onze eigen digitale marketing expertise, maar vooral ook in het samenwerken met andere partijen / bureaus. Zodoende kunnen wij samenwerken met al bestaande web- / marketingbureaus, maar ook proactief op zoek gaan naar nieuwe partners om in de toekomst succesvol mee samen te werken.

Een selectie van onze diensten:

Conceptontwikkeling / online digitale merkstrategieën

Als online brand manager werken wij met resultaatgerichte digitale merkstrategieën. Zoek jij een digitale merkmanager die ook goed is in conceptonwikkeling en die een goede digitale merkstrategie kan neerzetten? Neem dan contact op met DBM en laat je verrassen!

Contentcreatie

Van blogberichten en nieuwsbrieven tot infographics en video’s, wij kunnen hoogwaardige en boeiende content creëren die aansluit bij jouw merk en je doelgroep aanspreekt. Ons team van schrijvers, ontwerpers en videoproducenten staat klaar om jouw contentstrategie tot leven te brengen.

 

Websitebeheer en onderhoud

Een goed onderhouden website is essentieel voor een succesvolle online aanwezigheid. Ons team kan jou helpen bij het beheren en updaten van je website, het toevoegen van nieuwe inhoud, het oplossen van technische problemen en het verbeteren van de gebruikerservaring om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en optimaal presteert.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO is cruciaal voor het vergroten van de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google. Onze SEO-experts kunnen je helpen bij het identificeren van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van website-inhoud en het verbeteren van de technische aspecten van jouw website om de ranking in de zoekresultaten te verbeteren. Daarvoor gebruiken we SEO-tools als een quick scan, site audit, backlink audit en zoekwoordenonderzoek.

Linkbuilding

Linkbuilding zorgt al jaren steevast voor mooie resultaten op het gebied van organische groei. Linkbuilding is niet passé, maar evolueert nog steeds voortdurend in combinatie met digitaal merkbeheer. Ook gevestigde merken kunnen hier nog steeds van profiteren. Dus ben jij een nieuw of gevestigd merk en wil je je positie in zoekmachines laten stijgen, je bezoekersaantallen laten toenemen en je omzet laten groeien? Investeer dan in gerichte linkbuilding.

Digitale advertenties

Of het nu gaat om Google Ads, Facebook Ads of LinkedIn Ads, wij kunnen je helpen bij het opzetten, beheren en optimaliseren van digitale advertentiecampagnes om jouw doelgroep te bereiken en conversies te stimuleren. 

Sociale media beheer

Ons team van deskundige VA’s kan jou helpen bij het beheren van al jouw sociale mediakanalen, waaronder Facebook, Instagram, X (Twitter), LinkedIn en meer. We creëren en plaatsen boeiende inhoud, beheren interacties met je volgers en analyseren de prestaties om jouw sociale media-strategie te optimaliseren.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtig middel om in contact te blijven met je doelgroep en hen te informeren over nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen. Wij kunnen jou helpen bij het opstellen van doelgerichte e-mailcampagnes, het ontwerpen van responsieve sjablonen en het analyseren van de resultaten om jouw e-mailstrategie te optimaliseren.

Heb je interesse in een van onze digitale marketing / VA diensten of wil je meer informatie over digital brand management? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw digitale marketingdoelen te bereiken!

Brands waar we mee werken

axivate horeca logo
Logo Slangevegt
PK Logo
online exposure
logo roskam
restaurant Oudaen

Breng jouw bedrijf naar een hoger niveau!