DBM projecten

Welkom bij ons projectenoverzicht! Bij DBM (Digitalbrandmanager.nl) zijn we trots op de diverse projecten die we hebben mogen realiseren. Hieronder vind je een selectie van enkele van onze meest recente projecten, waaronder ons werk voor Axivate Horeca en hun portfolio van websites:

Digital Brand Manager – Axivate Horeca

Buitenplaats Slangevegt<br />
axivate logo

Axivate Horeca – Voor Axivate Horeca doen we als Digital Brand Manager de digital marketing voor 16 websites, elk met eigen merk en identiteit binnen de horecabranche. Bekijk het portfolio voor een overzicht van onze samenwerking en de lopende projecten: Axivate Horeca Portfolio

Bij DBM streven we ernaar om elk project met zorg en toewijding aan te pakken, waarbij we de unieke behoeften en doelen van onze klanten centraal stellen.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jouw project kunnen realiseren!

Recente projecten

website laten maken

Grondvermogen B.V.

Grondvermogen.nl

De website van Grondvermogen B.V. is vernieuwd en we hebben nauw samengewerkt om hun online aanwezigheid te transformeren en een website te creëren die het merk perfect vertegenwoordigt.

Met speciale aandacht voor veiligheid hebben we een platform gebouwd dat betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

Alle oude pagina-URL’s zijn omgeleid naar de nieuwe versie, waardoor eventuele 404-foutmeldingen worden voorkomen.

Bovendien heeft de website nu een A+ status voor beveiliging. Ook biedt de website een PWA-optie voor mobiele apparaten en hebben we rekening gehouden met een cookie popup en AVG-vereisten. 

  website laten maken

  Restaurant Rust Wat

  Restaurantrustwat.nl

  Ontdek Restaurant Rust Wat, idyllisch gelegen in de bosrijke omgeving van Blaricum.

  De recent gelanceerde website, gerealiseerd in samenwerking met JijOnline, biedt een volledige online ervaring voor toekomstige bezoekers.

  Met een focus op digitale marketing, is Google Analytics 4 geconfigureerd met gedetailleerde gebeurtenissen en conversies.

  Daarnaast is er een update van alle Google Ads uitgevoerd en een cookie-melding geïmplementeerd om te voldoen aan de Google consent mode V2.

  Kijk naar het project hierboven voor het eindresultaat.

   Brands in ontwikkeling

   Mannenstyle

   Kook Vragen

   Kookvragen.nl is een online platform dat zich richt op het beantwoorden van diverse kookvragen. Met een passie voor culinaire kennis en ervaring, wordt er gestreefd om betrouwbare en begrijpelijke antwoorden te bieden op alle vragen die mensen hebben over koken.

   Mannenstyle

   Mannen Style

   Mannenstyle.nl is een platform voor mannenmode en lifestyle. We hebben geholpen bij het ontwerpen en bouwen van een aantrekkelijke website die de essentie van het merk weerspiegelt en een naadloze gebruikerservaring biedt.

   Mannenstyle

   Online Exposure

   Online-exposure.nl is een marketingblog dat zich richt op online zichtbaarheid. We hebben samengewerkt om een krachtige website te ontwikkelen die hun diensten en expertise op een overtuigende manier presenteert.

   Mobiele providers

   Mobiele Providers

   Mobieleproviders.nl is vergelijkingswebsite voor providers. Wij hebben een uitgebreide vergelijkingswebsite gecreëerd die consumenten helpt bij het vinden van de beste mobiele abonnementen en aanbiedingen.

   Whiteshine

   White Shine

   Whiteshine.nl is gespecialiseerd in fitness en gezond leven. We hebben een professionele en informatieve website gebouwd die het vertrouwen van de bezoekers vergroot en hen helpt bij een gezonde levensstijl.