Digitale marketing freelancer gezocht

Digital Brand Manager zoekt freelance marketing specialisten met minimaal 5 jaar ervaring in deze gebieden om ons team te versterken en de online aanwezigheid van onze klanten te verbeteren. Wij zoeken digitale marketing freelancers voor:

  1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): ervaring in het verbeteren van online vindbaarheid met bewezen SEO-strategieën.
  2. Contentmarketing: creatieve vaardigheden in het creëren van boeiende en relevante content voor verschillende doelgroepen.
  3. Social Media Marketing: expertise in het opzetten en beheren van effectieve social media campagnes om de merkbekendheid te vergroten.
  4. Betaalde advertenties (SEA): ervaring met het opzetten en optimaliseren van betaalde advertentiecampagnes op diverse platforms.
  5. E-mailmarketing: bekwaamheid in het ontwerpen en uitvoeren van succesvolle e-mailmarketingcampagnes voor klantenbinding en conversie.
  6. Webdesign en -ontwikkeling: vaardigheden in het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites die de conversie stimuleren.
  7. Artificial Intelligence (AI): kennis van AI-technologieën en hun toepassingen in online marketing voor geavanceerde optimalisatie en de personalisatie van campagnes.
  8. Dataverwerking: ervaring met het verzamelen, analyseren en interpreteren van data om data-gedreven marketingbeslissingen te nemen.

Ben jij die digitale marketing freelancer die ons komt versterken? Meld je dan direct aan