Zo kun je een digitale marketing specialist inhuren

Stap 1

Laat ons weten naar welke vaardigheden, ervaring en digitale marketing expertise je op zoek bent. Welke digitale marketing taken wil je uitbesteden?

Stap 2

We voeren een pre-screening uit en kijken binnen ons netwerk van digital brand managers wie de beste kandidaat is voor jouw digital brand management. Jij bekijkt hun kwalificaties. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek met jouw favoriete digitale merk beheerder.

Stap 3

Zodra je een match hebt gevonden, beginnen we met het inwerkproces, waarna jouw digitale merkmanager aan de slag kan met jouw digitale marketingtaken.

online brand manager

DMB Pakketten

Bespaar tot 25% door een digitale marketing hulp (VA) voor een vast bedrag per maand in te huren. De tarieven voor het inhuren van een digitale marketing VA variëren, afhankelijk van de specifieke digitale marketingtaken en de ervaring van de VA.

Hoeveel uur per week heb je een digitale merkmanager nodig? Om je te helpen kun je hieronder een keuze maken voor het pakket met de inzet, welke het beste bij jou past:

Data

vanaf 1 dag per maand

10% / korting

Digital Brand Manager

Meten = weten

Taken in overleg

Build

vanaf 8 dagen per maand

25% / korting

Digital Brand Manager

Samen bouwen

Taken in overleg

Manage

vanaf 2 dagen per maand

15% / korting

Digital Brand Manager

Campagne management

Taken in overleg

Huur vandaag nog een digitale merkmanager in

Plan een gesprek

Voor een vast maandelijks bedrag kun je jouw eigen digitale marketing specialist inhuren. Upgrade, downgrade of annuleer op elk moment met een opzegtermijn van één maand.

Dankzij digitale marketing ondersteuning bespaar je op personeelskosten, overhead en kantoorkosten, terwijl je meer gedaan krijgt. Zo heb je meer tijd om te focussen en je digitale merkstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Een digitale marketing specialist inhuren
Neem de eerste stap en laat ons weten welke vaardigheden jij nodig hebt. Wij nemen contact met je op om de ideale kandidaat te bespreken voor jouw digitale marketingtaken.

Kun je niet wachten? Je kunt ons ook bellen:

Contactformulier

8 + 13 =